MANİSA / ŞEHZADELER - İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULMUZ PANSİYONUNA YATILILIK BAŞVURULARI BAŞLADI

BAŞVURU DİLEKÇESİ  İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PARASIZ YATILILIK İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ

1-         Öğrencinin ailesinin maddi durumunu gösteren beyanname (EK-1 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

2-         Öğrencinin yatılı olmasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair tek hekim tarafından düzenlenecek Sağlık Raporu (Raporda “Pansiyonda kalabilir” veya “Yatılı kalmasında sakınca yoktur.” ibaresi yer almalıdır.

3-         Öğrenciye ve veliye ait nüfus cüzdanı fotokopisi

4-         Tüm aile fertlerini gösterir Aile Nüfus Kayıt Örneği (Öğrenci adına olacak)

5-         İkametgah belgesi

6-         Bir önceki eğitim yılında (2022/2023) okul değiştirme cezası almadığını gösterir belge (mezun olunan okuldan alınacaktır.)

Not:

1-Yatılılık başvuru evrakları 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında okul idaresine eksiksiz olarak teslim edilmelidir.

2-Ailenin 2022 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 46.000,00 (kırkaltıbin) TL’yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2022 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır Paralı yatılılık başvurusu için bu şart aranmaz, bu durumda maddi durumu gösterir belge (EK1) istenmez.

3-Belgelerin eksik ve yanlış doldurulması halinde parasız yatılılık işlemi yapılmayacaktır.

4-İdarenin mevzuat gereği verilen bilgi ve belgelerin doğruluğunu araştırma hakkı vardır. Burada yanıltma tespit edilecek olursa parasız yatılılık işlemi iptal edilecektir.

5-Varsa; İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavını(İOKBS) kazandığına dair sınav sonuç belgesi / Durumları 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu ile 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu hükümlerine uyanlar için mahkeme ilamı veya halen korunmakta oldukları kuruluşların bağlı olduğu il sosyal hizmetler veya yetiştirme yurdu müdürlüklerinden alınmış koruma altında bulundukarını gösteren belge / Öğretmen çocukları için anne ve babasının öğretmen olduğuna dair belge.

Yayın: 15.08.2023 - Güncelleme: 15.08.2023 17:49 - Görüntülenme: 107